Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Δελτίο τύπου του Δήμου μας για το άνοιγμα του Χ.Κ. Παρνασσού

Ο Παρνασσός μας φόρεσε τα γιορτινά του, το Χιονοδρομικό Κέντρο ανακαινίστηκε και όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους πρώτους επισκέπτες, αφού σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου το Χ.Κ.Π. άνοιξε τις πύλες του για το κοινό!.... Προσεχώς θα ακολουθήσει και το σταδιακό άνοιγμα των πιστών για τους χιονοδρόμους!
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., η οποία διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, προχώρησε σε σειρά έργων και αισθητικών παρεμβάσεων, ανακαινίζοντας πλήρως το Σαλέ Φτερόλακας, μερικώς το Σαλέ Κελάρια και αναβαθμίζοντας συνολικά τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου. Στόχος της ΕΤΑΔ είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο να πρωταγωνιστήσει ξανά στις προτιμήσεις των λάτρεων των χειμερινών σπορ και του χιονιού ως κορυφαίος και σύγχρονος χειμερινός προορισμός! 
Άλλωστε, τα πλήρως ανακαινισμένα και ανανεωμένα σαλέ είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν ακόμη και απλούς επισκέπτες, οι οποίοι θα επιλέξουν τον επιβλητικό Παρνασσό, προκειμένου να απολαύσουν μία βόλτα με πανοραμική θέα αλλά και να ζήσουν μαγευτικές και ξεχωριστές εμπειρίες στους χώρους των σαλέ!
Ως άρρηκτα συνδεδεμένος ο Δήμος μας με τον Παρνασσό και το Χιονοδρομικό Κέντρο, αφού το τελευταίο απέχει μόλις 17χλμ από την Αμφίκλεια, και μετά από την περσινή αισθητή απουσία λειτουργίας του, λόγω πανδημίας, ευχόμαστε η φετινή χειμερινή σεζόν 2021-2022 να μας δικαιώσει!
Οι στοχευμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Κέντρου και η συνεχής και αδιάλειπτη συνεργασία με τον Δήμο μας ευελπιστούμε να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλους μας! Τόσο το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όσο και πολλά από τα χωριά του Δήμου μας αποτελούν ιδανικό τουριστικό προορισμό με σύγχρονες υποδομές, καταλύματα και κέντρα εστίασης!
Ο Παρνασσός αλλιώς... Ελάτε να τον απολαύσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.