Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Έναρξη λειτουργίας του Χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού

Ανοίγουν τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου τα ανανεωμένα Σαλέ και οι εξωτερικοί χώροι για επισκέπτες του πλήρως ανακαινισμένου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Ανοίγουν τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για επισκέπτες, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει, σύμφωνα και με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το σταδιακό άνοιγμα των πιστών για τους χιονοδρόμους προκειμένου να απολαύσουν και πάλι το αγαπημένο τους άθλημα.

Συγκεκριμένα, από αύριο όλοι οι φίλοι του βουνού θα μπορούν να επισκεφτούν τα ανακαινισμένα Σαλέ μας και να απολαύσουν τη βόλτα τους στο πανέμορφο φυσικό τοπίο του Παρνασσού, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στους χώρους εστίασης, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, αλλά και για τη χρήση των αναβατήρων, σύμφωνα με το πρόσφατο Πρωτόκολλο Λειτουργίας των Χιονοδρομικών Κέντρων (10/12/21).
Ειδικότερα, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τους εξωτερικούς χώρους του Χιονοδρομικού Κέντρου, ενώ για τους εσωτερικούς χώρους των Σαλέ επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε επισκέπτες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και για τους ανεμβολίαστους με αρνητικό PCR -RAPID test. Στους ανοικτούς χώρους υποχρεωτική είναι η χρήση της μάσκας όπου υφίσταται συγχρωτισμός.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, τη φετινή χιονοδρομική περίοδο η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε, ως διαχειρίστρια εταιρεία του Κέντρου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει προς όλους τους πολίτες, επισκέπτες και χιονοδρόμους, μία νέα εμπειρία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού να πρωταγωνιστεί ως ένας σύγχρονος χειμερινός τουριστικός προορισμός.
Ειδικότερα, η ΕΤΑΔ όλο το προηγούμενο διάστημα προχώρησε με ίδιους πόρους στην υλοποίηση σειράς από στοχευμένες παρεμβάσεις και έργα, όπως μεταξύ άλλων η αποκατάσταση του Σαλέ Φτερόλακας και επιλεγμένων τμημάτων του Σαλέ Κελάρια 1950, η ανακαίνιση όλων των χώρων υγιεινής σύμφωνα με σύγχρονες προδιαγραφές, η δημιουργία ειδικών ραμπών για τη διασφάλιση πλήρους προσβασιμότητας των υποδομών του Χιονοδρομικού από Άτομα με Αναπηρία, η δημιουργία εξοπλισμένων χώρων για την παροχή μαθημάτων χιονοδρομίας και λειτουργία εμπορικών καταστημάτων που θα προσφέρουν τη δυνατότητα ενοικίασης σύγχρονου εξοπλισμού για νέους χιονοδρόμους, η δημιουργία μίας νέας, σύγχρονης και δυναμικής εταιρικής ταυτότητας για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και η λειτουργία σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων ηλεκτρονικών συναλλαγών (web-ticketing) με στόχο την ασφάλεια στην εποχή της πανδημίας, την άνεση και τις φιλικές ψηφιακές υπηρεσίες προς τον επισκέπτη.
Όλες οι παραπάνω παρεμβάσεις θα συνοδεύονται από τη φετινή χρονιά με τη λειτουργία χώρων εστίασης υψηλών προδιαγραφών (food and beverage) που θα συνδυάζουν την ολιστική εμπειρία ενός σύγχρονου χειμερινού προορισμού, στο πλαίσιο τόσο της ημερήσιας διαμονής σε ανακαινισμένους χώρους όσο και της χιονοδρομίας σε πίστες με βελτιωμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά.
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, και όλο το προσωπικό του Κέντρου ανυπομονούν να υποδεχτούν και πάλι επισκέπτες και χιονοδρόμους στις αναβαθμισμένες υποδομές και εγκαταστάσεις του Κέντρου, προσφέροντας νέες ανανεωμένες υπηρεσίες και μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης, άθλησης και ψυχαγωγίας για όλες και όλους.
Σας ευχόμαστε Καλή Χιονοδρομική Περίοδο 2021-2022!  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.