Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Μαθητές της Αμφίκλειας είπαν τα κάλαντα στην Δήμαρχο

Τα Χριστούγεννα δεν έχουν αξία δίχως κάλαντα αλλά ούτε και τα κάλαντα δίχως τις αθώες και γλυκές παιδικές φωνές.
Μία νότα αισιοδοξίας και μία ευκαιρία να ξανανιώσουμε όλοι παιδιά υπήρξε η έκπληξη, που μας επιφύλασσαν οι μαθητές τριών τάξεων του Δημοτικού καθώς και της Β' & Γ' Γυμνασίου Αμφίκλειας.
Μετά από παρότρυνση της Δασκάλας και της καθηγήτριας μουσικής αντίστοιχα, οι μικροί μας φίλοι συμφώνησαν να πουν τα κάλαντα αλλά όχι στη Δήμαρχο. Συμφώνησαν να τραγουδήσουν στη "Σουλάρα" τους, στη γυναίκα Δήμαρχό τους, όπως είπαν αυτολεξεί. Το γεγονός ότι το μέλλον του τόπου μας, τα παιδιά μας, μας νιώθουν δικούς τους ανθρώπους και βλέπουν το πρόσωπο πίσω από τον θεσμό είναι κατάκτηση, που μας γεμίζει υπερηφάνεια και ελπίδα.
Οι μαθητές του Δημοτικού εχθές και οι μαθητές του Γυμνασίου σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν στην παγωμένη πλατεία της Αμφίκλειας και με τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα που μας είπαν, με τα γέλια και τις χαρούμενες φωνές τους ζέσταναν τις ψυχές μας και μοίρασαν χαμόγελα. Συνοδεύονταν από δασκάλες, καθηγήτριες και τις ακούραστες Διευθύντριες των σχολείων, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία και το πολύτιμο έργο τους. Και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.