Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Δήμος Αμφίκλειας-Ελατειας για την Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Αμφίκλειας

Από το ρόδι στο τσίπουρο, από το μέλι στις μαρμελάδες, από τα τυροκομικά προϊόντα στα όσπρια, από τα βότανα στα φυστίκια και από τις παραδοσιακές πίτες και τα χειροποίητα γλυκά στο κρασί, ένα ταξίδι εναλλαγής γεύσεων, αρωμάτων και χρωμάτων ζήσαμε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στην Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Αμφίκλειας!
Η προσέλευση του κόσμου μεγάλη, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων πιστή και η διάθεση όλων μας στα ύψη, αφού την έκθεση συνόδευε ζωντανή μουσική σε έναν συνδυασμό γεύσης και ήχου προς τέρψιν των επισκεπτών!
Στην Έκθεση συμμετείχαν και τους ευχαριστούμε θερμά για την άψογη παρουσίαση και συνεργασία οι κάτωθι παραγωγοί τοπικών προϊόντων:
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ "Η ΘΗΜΩΝΙΑ" ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ, ΓΛΥΚΑ & ΕΔΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΡΑΛΟΥ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΠΡΑΛΟΥ & ΜΕΛΙ "ΜΕΛΙΣΟΦΙΑ"
ROOBY (ΡΟΔΙΩΝΑΣ ΧΗΝΑΣ) ΜΕ ΧΥΜΟΥΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΟΔΙΟΥ
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΚΑΡΙΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΡΑΣΙ, ΤΣΙΠΟΥΡΕΛΟ (λικέρ λεμόνι), ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ & ΟΣΠΡΙΑ
ΘΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΕ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΒΑΦΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΣΠΡΙΑ
ΦΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ
ΣΤΑΜΟΒΛΑΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ, ΦΥΣΤΙΚΙΑ & ΟΣΠΡΙΑ
ΧΟΝΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΙΘΟΡΕΑΣ, ΝΑΜΑ & ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕ ΜΕΛΙ
ARGYRIOU WINERY (ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ) ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ
ΠΛΑΤΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ & ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΕυχαριστίες οφείλουμε επίσης στον Δήμο Μακρακώμης, που μας παραχώρησε τα σπιτάκια όπου φιλοξενήθηκαν οι παραγωγοί μας, στους Λουκά Κέφο και Λεωνίδα Αλεβιζόπουλο για το μουσικό ταξίδι, σε όλους όσοι βοήθησαν εθελοντικά στο στήσιμο της έκθεσης και φυσικά σε όλον τον κόσμο που μας επισκέφθηκε, προκειμένου να γνωρίσει τα τοπικά μας προϊόντα και εδέσματα!
Οι παραγωγοί μας συμβάλλουν στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη με άριστης ποιότητας προϊόντα! Ο Δήμος θα στηρίζει πάντοτε τις προσπάθειές τους και θα προωθεί την προβολή τους, γιατί τα παραδοσιακά προϊόντα είναι εκείνα που αποτυπώνουν την ταυτότητα και τη γαστρονομική ιδιαιτερότητα κάθε τόπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.