Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Αμφίκλειας

Ολοκληρώθηκε απόψε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Αμφίκλειας. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας και ιδιαίτερα τη Δήμαρχο μας και την Αντιδήμαρχο για την βοήθεια τους τη παραχώρηση χώρου και τη στήριξη τους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη μουσική σχολή του Παναγιώτη Κεφου που σε κάθε κάλεσμα μας είναι εκεί. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν και τραγούδησαν. Τους μαθητές της Γ τάξης και τη κυρία τους για τις όμορφες κατασκευές που πρόσφεραν στο σύλλογο, την Κατερίνα Ρογκινσκι γαι τις κατασκευές που μας πρόσφερε, την Ειρήνη Κοβατσι για τη ζωγραφική της, τη Παναγιώτα Κολλια για τις καλιγραφιες, την Έφη Κουσουλα για τις κατασκευές, το φούρνο Σκορδα για τα γλυκίσματα, το ζαχαροπλαστείο Γκενεραλη για τα μπισκοτάκια, τη Παναγιώτα Ζερδε για τα γλυκάκια τις δικές μας Βίκυ και Νικολέττα που έφτιαξαν τα περισσότερα πράγματα, όλα τα μέλη του συλλόγου για τη βοήθεια τους και όλους εσάς για την παρουσία σας.
Καλές γιορτές με υγεία!!! Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.