Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Βίντεο από το «Μονοπάτι Παρνασσού 2023»

Το «Μονοπάτι Παρνασσού» διεξήχθη και φέτος με όλα τα χαρακτηριστικά του. Άρτια διοργάνωση, απαιτητικές διαδρομές σε τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, που ήρθαν αντιμέτωποι με το χρόνο και τον ίδιο τους τον εαυτό σε ένα συναρπαστικό αγώνα ορεινού δρόμου.
Το κυρίως μενού ήταν τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης, που διεξήχθησαν τρεις αγώνες.
Στο «Μονοπάτι Παρνασσού» 24,2 χλμ. νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Μανέτας με χρόνο 2:18:09 και πρώτη γυναίκα τερμάτισε μετά από 02:47:45 η Λεμονιά Παναγιώτου.
Στο «Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού» των 10,9 χλμ.ο Βασίλης Μαυριανός έκανε τον καλύτερο χρόνο 01:08:40 και στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Βασιλική Τζήμα με χρόνο 01:25:50.
Στα 6 χλμ. του «Μονοπατιού Αμφίκλειας» νικητής ήταν ο Παντελής Αφρουδάκης, που τερμάτισε μετά από 00:35:27 και στις γυναίκες στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Έλενα Τάσσου με χρόνο 00:53:19.
Την πρώτη μέρα πραγματοποιήθηκε αγώνας 4 χιλιομέτρων με την ονομασία «Αμφίκλεια City Trail». Νικητής ήταν ο Γιώργος Γιαννάκης Πέτρου και πρώτη γυναίκα η Γαβριέλα Βακαρίου.
Ακόμη διεξήχθησαν τρεις παιδικοί αγώνες 1.300 μέτρων, ενός χιλιομέτρου και 800 μέτρων.
Εκκίνηση και τερματισμός όλων των διαδρομών ήταν στην πλατεία 25ης Μαρτίου στην Αμφίκλεια.
Το «Μονοπάτι Παρνασσού» διοργάνωσε ο ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας «Διόνυσος» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φθιώτιδας), τον ΟΠΑΣΤΕ και το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας.
Επιμέλεια βίντεο: Βαγγέλης Ζαγκώτσης/κάμερα: Παναγιώτης Πραγιάννης. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.