Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Το Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφίκλειας επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Κωνσταντίνα Αντερριώτη

Η επίσκεψη στο Κλιμάκιο της Πυροσβεστική Υπηρεσίας στην Αμφίκλεια με γέμισε ελπίδα ότι το φιλότιμο που διαχέει τους Έλληνες Πυροσβέστες είναι το κυρίαρχο συναίσθημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί τον στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης. Ένας σταθμός υποστελεχωμένος με γερασμένο στόλο πυροσβεστικών οχημάτων.
Χαρακτηριστικά μου ανέφεραν οι πυροσβέστες ότι από τα 5 οχήματα μόνο το 1 είναι λειτουργικό. Πολλές φορές, δεν αναφέρουν στην οικογένεια τους την πραγματική κατάσταση και τους κινδύνους που διατρέχουν, λόγω της κακής κατάστασης και της παλαιότητας των οχημάτων, για να μην τους ανησυχήσουν.
Η υποστελέχωση γίνεται πιο έντονη τους καλοκαιρινους μήνες, όπου αντί να ενισχυθεί ο Σταθμός και να καλυφθούν τα τεράστια κενά που υπάρχουν, γίνονται μετακινήσεις και σε άλλους νομούς. Το αποτέλεσμα είναι η κατάσταση να γίνεται ασφυκτικά πιεστική και αφόρητη για τους εργαζόμενους. Ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν την αδικία που υπάρχει λόγω των ανισοτήτων που έχουν δημιουργηθεί με το διαφορετικό καθεστώς εργασίας μεταξύ των εργαζομένων. Εργαζόμενοι πολλών ταχυτήτων όπως χαρακτηριστικά μου είπαν.
Εμείς στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής με ερώτηση που έχουμε καταθέσει στη βουλή θεωρούμε ότι η ομογενοποίηση του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο σήμερα διαθέτει προσωπικό διαφορετικών ταχυτήτων, είναι επιτακτική ανάγκη. Η ένταξη των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης θα συμβάλλει αδιαμφισβήτητα στην αποτελεσματική κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος με έμπειρο προσωπικό και θα αποκαταστήσει την άνιση και ως εκ τούτου άδικη αντιμετώπισή τους σε μισθολογικό και σε ασφαλιστικό επίπεδο σε σχέση με το μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ευχαριστώ το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Αμφίκλεια για την φιλοξενια και την ενημέρωση. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.