Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

"Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία", στο Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας

Ξεκίνησε και επισήμως η εφαρμογή του προγράμματος "Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία", με προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 11 Ιουνίου 2023.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα και μία νέα υπηρεσία, που αποσκοπεί στην ενίσχυση της ανεξάρτητης διαβίωσης των συνανθρώπων μας με αναπηρία, διευκολύνοντας τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους.
Ο Προσωπικός Βοηθός καθοδηγείται από το άτομο με αναπηρία και το υποστηρίζει, σε καθημερινή βάση, σε πλήθος δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων που δε μπορεί να εκτελέσει αυτόνομα, συμβάλλοντας στην αποτροπή της απομόνωσης και ενισχύοντας την κοινωνικοποίησή του.
Στο πρόγραμμα μπορούν να αιτηθούν άτομα που θέλουν να γίνουν Προσωπικοί Βοηθοί, καθώς και Άτομα με Αναπηρία που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό.
Στον Δήμο μας οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Κοινότητας Ελάτειας, τηλ: 22340 31884, e-mail: kentro.kinotitas@dimos-amfiklias-elatias.gr.
Απαραίτητες προϋποθέσεις, διαδικασία και δικαιολογητικά στην φωτογραφία πάνω δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.