Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Ανακατασκευή της αυλής του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Τιθρώνιο

Έχουμε αποδείξει πολλάκις και εμπράκτως ότι η συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα, αποδίδει καρπούς και ότι κανένα χωριό μας δεν μένει εκτός προγραμματισμού έργων και παρεμβάσεων.
Σειρά είχε το Τιθρώνιο, όπου κατόπιν συνεννόησης και άριστης συνεργασίας Δήμου, Κοινότητας και Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, προχωρήσαμε σε ανακατασκευή της αυλής του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Οι σπασμένες και φθαρμένες πλάκες της αυλής αντικαταστάθηκαν με καινούριες, με μέρος των δαπανών να καλύπτεται από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, ενώ στη συνέχεια κατασκευάστηκε περίφραξη από πέτρα και ξύλο, όπως άρμοζε, και τοποθετήθηκαν φωτιστικά σώματα. Εργασίες που αναβαθμίζουν την εξωτερική εικόνα της εκκλησίας και του κοινόχρηστου χώρου και εκτός από την προστασία του συγκεκριμένου σημείου άλλαξαν τη μορφή του, δίνοντάς του φως, χρώμα και έναν αέρα ανανέωσης.
Αγαπάμε τα χωριά μας και θέλουμε να τα βλέπουμε καθαρά, περιποιημένα και όμορφα, γιατί το κάθε ένα από αυτά και όλα μαζί συνολικά αντικατοπτρίζουν την εικόνα ενός νοικοκυρεμένου Δήμου, που σέβεται τους δημότες του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.