Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Make-A-Wish και ο Δήμος Αμφίκλειας- Ελάτειας

Τόσο απλό μα πόσο σημαντικό να αποτελείς κομμάτι στην αλυσίδα διάδοσης του οράματος του Οργανισμού Make-A-Wish και πόση χαρά να είσαι ένας από τους 70 και πλέον Δήμους πανελληνίως, που ντύθηκαν στα “μπλε” για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής!
Τα Δημοτικά Καταστήματα Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας καθώς και το “Παπακώστειο” Πνευματικό Κέντρο Αμφίκλειας φωταγωγήθηκαν το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στέλνοντας μήνυμα αγάπης, δύναμης και ελπίδας στα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Ευχή μας… η ευχή τους!

Μία συμβολική κίνηση, που δεν εξαντλεί τη στήριξή μας σε μία μόνο ημέρα αλλά σηματοδοτεί την αρχή μίας διαρκούς ενίσχυσης, στο μέτρο του εφικτού, του δύσκολου αλλά πολύτιμου έργου του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ευελπιστώντας ότι το παράδειγμά μας θα ευαισθητοποιήσει πολλούς από τους δημότες μας. https://makeawish.gr/%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%b9-2023/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.