Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Φιέστα τίτλου του ΓΣ Παρνασσός Αμφίκλειας-video

Απονομή τίτλου στον πρωταθλητή ¨ΓΣ Παρνασσός Αμφίκλειας¨Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β ’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο της ΕΠΣ Φθιώτιδας πανηγύρισε στην ο πρωταθλητής ΓΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Αμφίκλειας.
Άνοδος στην μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος της Φθιώτιδας μετά από αρκετά χρόνια για την ομάδα της Αμφίκλειας
Από το γλέντι, δεν έλειψε κανείς. Ήταν όλοι εκεί!
Προηγήθηκαν οι απονομές των μεταλλίων και τα πολλά βεγγαλικά που δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
Η απονομή του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αμφίκλειας μετά από τον αγώνα του Παρνασσού με τον Διόνυσο Αμφίκλειας.
Τελικό σκορ για την ιστορία 1-1 και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων εκτέλεσαν πέναλτι και πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν ….. οι τερματοφύλακες..
Στη συνέχεια ο αρχηγός Ηλίας Καραπετσάνος με όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Γιάννη Σεφερλή και όλους τους παράγοντες σήκωσαν την κούπα του πρωταθλήματος στον αέρα.
Από τις αρχές του τόπου παραβρέθηκαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας, η δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αμφίκλειας και παλιός ποδοσφαιριστής του Παρνασσού Λουκάς Σκλαβούνος, οι Αντιδήμαρχοι Βαφειάς Αθανάσιος, Τσιρνόβα Πετρούλα, Καψής Αχιλέας, ο Πρόεδρος του ΔΣ Πόρος Αντώνης.
Την ΕΠΣ Φθιώτιδας εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Κώστας Δράκος και το μέλος Κουκουγιάννης Νικόλαος
Η βραδιά κύλησε όμορφα με μουσική και καλό φαγητό που παρέθεσε η Δήμαρχος του Δήμου Αθανασία Στιβακτή Δείτε Φωτογραφίες ΕΔΩ  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.