Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Εργοτάξιο θυμίζουν κάποιοι δρόμοι της Αμφίκλειας λόγω έργων του νέου αποχετευτικού δικτύου

Εργοτάξιο θυμίζουν κάποιοι κεντρικοί δρόμοι της Αμφίκλειας, λόγω των έργων  του  Βιολογικού καθαρισμού  και  του  νέου  αποχετευτικού  δικτύου  ακαθάρτων  της  Αμφίκλειας.
Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και όπως είναι φυσικό έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα αφού υπάρχουν σκαμμένοι δρόμοι και αρκετή σκόνη βέβαια.
Δυστυχώς είναι τέτοια η φύση των εργασιών που δεν μπορούμε να αποφύγουμε την ταλαιπωρία και θα πρέπει να την υποστούμε σε μεγάλο βάθος χρόνου μάλιστα.
Καλό θα είναι  σε όποιους δρόμους τελειώνουν τα έργα να στρώνονται με άσφαλτο και να μην παραμένουν για μήνες με τις λακούβες και τα χώματα και για αισθητικούς λόγους αλλά και για λόγους υγείας, καθώς η σκόνη που δημιουργείται, τώρα ειδικά που έρχεται και καλοκαίρι μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολύ κόσμο.
Και θα πρέπει να οπλιστούμε όλοι με υπομονή καθώς τα έργα, (εκσκαφή δρόμων), πρόκειται να γίνουν στο μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης μας και σχεδόν σε όλους τους δρόμους.
Οπότε υπομονή.......
Δείτε ένα μικρό δείγμα από τον κεντρικό δρόμο-είσοδο της πόλης μας από Αθήνα προς την πλατεία.
 
Κλικάρετε για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.