Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Αμφίκλεια: Έβγαλαν περίπολα για να πιάσουν αυτόν που κλέβει τα μελίσσια

Οι κάτοικοι και οι μελισσοκόμοι στην περιοχή της Αμφίκλειας είναι εξοργισμένοι από τα κρούσματα κλοπών και έχουν πλέον οργανωθεί για να εντοπίσουν τον ή τους κλέφτες των κυψελών.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι μια ακόμη κλοπή που διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί.
Διαβάστε τι γράφει στην καταγγελία που έκανε στο LamiaReport, ένας από τους μελισσοκόμους
της περιοχής.

«Σήμερα (11/4) το πρωί διαπιστώθηκε από μελισσοκόμο της περιοχής η κλοπή 4 μελισσιών, από το μελισσοστάσιο του στην περιοχή της Αμφίκλειας. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Συνεχώς κλέβουν μελίσσια είτε κυψέλες, είτε μελίσσια την περίοδο που γονεύουν, τη λεγόμενη σμηνουργία. Οι δράστες τοποθετούν κυψέλες και τα μαζεύουν. Προειδοποιούμε ότι όποιος συλληφθεί να κάνει αυτήν την δουλειά, είτε αλλοδαπός, είτε ημεδαπός, του τονίζουμε ότι θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Ήδη ομάδες τις βραδινές ώρες κάνουν περιπολίες, ενώ έχουν τοποθετηθεί κάμερες σε διάφορα σημεία. Προσοχή μη γίνει κάποιος "τσιμπητός" δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστεί. Υπάρχει νόμος ο οποίος προβλέπει ακόμη μέχρι και ισόβια φυλάκιση για τον δράστη».
Αναγνώστης - Μελισσοκόμος            Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.