Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Μονοπάτι Παρνασσού - Δελτίο τύπου

Δελτίο Tύπου
Μονοπάτι Παρνασσού 23-24 Απριλίου 2016

Συνεχίζονται έως τις 15 Απριλίου οι εγγραφές για τους ορεινούς αγώνες
Περισσότερες από 450 οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι σήμερα

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

            Καθώς ολοκληρώνεται ένας μήνας εγγραφών, συνεχίζονται μέσω της ιστοσελίδας του Αθλητικού Συλλόγου Διόνυσου http://dionysosamfiklias.gr/?page_id=891  οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών για τους 4 αγώνες της διοργάνωσης. Οι εγγραφές θα λήξουν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 15 Απριλίου.
             Στο Μονοπάτι Παρνασσού των 24,2 χιλιομέτρων οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει τις 320 με όριο τις 400 συμμετοχές, ενώ στο Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού (10,9 χλμ.)  πλησιάζουν τις 100 με όριο τις 200 συμμετοχές.
             Οι διαδρομές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις με την προσθήκη των δύο νέων διαδρομών, Μονοπάτι Αμφίκλειας 6 χλμ. και Amfiklia City Trail στον παραδοσιακό οικισμό της Αμφίκλειας.
             Οι προετοιμασίες των αγώνων συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, τεχνικό, διαδρομών, οργανωτικό, με στόχο να προσφέρουμε ένα ξεχωριστό διήμερο αγώνων και μια δυνατή αγωνιστική εμπειρία στους αθλητές, στο πανέμορφο φυσικό τοπίο του Παρνασσού.
             Μεγάλος χορηγός του αγώνα ο ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου), ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας και οι Αντλίες Θερμότητας Climaveneta. Στην τροφοδοσία και ενυδάτωση των αθλητών θα συμβάλει η GU.
                                                                                                                     Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας
Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.