Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Προσοχή!!! Απατεώνες στην Αμφίκλεια απέσπασαν χρήματα με πρόφαση τα παιδιά ηλικιωμένων

Σήμερα όπως μάθαμε στην Αμφίκλεια, είχαμε 2 τουλάχιστον κρούσματα όπου ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , που χτυπούν μεσημεριάτικα πόρτες σπιτιών και ζητούν χρήματα από γονείς τάχα για τα παιδιά τους, τα στοιχεία των οποίων γνωρίζουν (άγνωστο πως), με απόλυτη ακρίβεια.
Οι πηγές μας μιλάνε για μια ξανθιά γυναίκα και άλλους 2 άνδρες. 
Στην μια περίπτωση που μάθαμε κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό και κοσμήματα από τον ανυποψίαστο γονέα ενώ στην δεύτερη περίπτωση δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτε.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν σε όλους τους γονείς που τα παιδιά τους δεν βρίσκονται στην Αμφίκλεια, αλλά μένουν είτε ΑΘΗΝΑ είτε αλλού.
Δεν ανοίγουμε ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ, όσο και αν προσπαθεί να μας πείσει ότι γνωρίζει το παιδί σας και χρειάζεται χρήματα , επειδή και καλά είναι ανάγκη.
Επίσης μην πιστεύετε οτιδήποτε μπορεί να σας πουν μέσω τηλεφώνου, αν δεν το διασταυρώσετε πρώτα. Τηλεφωνήστε εσείς στα παιδιά σας και ρωτήστε τα αν ισχύουν αυτά που σας λένε. 
Τηλεφωνήστε αμέσως στην Αστυνομία και καταγγείλτε το γεγονός. (Το Τηλέφωνο είναι 22340 29100)
Έτσι μπορεί να συλληφθούν στα πράσα οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Ενημερώστε και τους γείτονες σας που δεν έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από το ιντερνετ. Ιδιαίτερα τους πιο μεγάλους σε ηλικία που είναι και τα πιο εύκολα θύματα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.