Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Κ. Τιθορέα-Βιβλιοπαρουσίαση «Σέρρα, Η ψυχή του Πόντου»

   Ο αγαπητός και εκλεκτός συντοπίτης μας κ. Θανάσης Ψυχογιός, των γνωστών εκδόσεων «ΨΥΧΟΓΙΟΣ»  μας έκανε την τιμή, αλλά και μας έδωσε τη χαρά της πρώτης παρουσίασης του νέου εκδοτικού του τέκνου, σήμερα 04.04.2016 στον Δήμο μας.
    Συγκεκριμένα και στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ της ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ, παρουσιάστηκε το νέο ιστορικό μυθιστόρημα του εξαιρετικού συγγραφέα Γιάννη Καλπούζου, «Σέρρα,  Η ψυχή του Πόντου» με την ιδιαίτερα διεισδυτική προσέγγιση των εκπαιδευτικών - επιμελητών της παρουσίασης, Θεοδώρας Βοϊβόντα, Βικτωρίας Ζυγούρη, Ευσταθίας Πολυζώη και Γεωργίας Τσούμα. Το πολυπληθές κοινό «ταξίδεψε» μέχρι τον πολύπαθο Πόντο με τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνο ο συγγραφέας γνωρίζει.
    Πραγματικά εξαιρετική εκδήλωση και αξίζει έπαινος στους συντελεστές, αλλά και θερμές ευχές για την καλή εμπορική πορεία του βιβλίου.
    Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί το συνεχές ενδιαφέρον του κυρίου Ψυχογιού για τον αδιάκοπο εμπλουτισμό των Σχολικών Βιβλιοθηκών της περιοχής και της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αμφίκλειας.
Δ. Ι. Καλπύρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.