Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας και ΦΔΕΔ Παρνασσού μας καλούν στην δράση του Let's do it Greece 2016

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού (ΦΔΕΔΠ) σας καλούν να λάβετε μέρος στον εθελοντικό καθαρισμό συμβολικού χαρακτήρα, την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016,  με αφορμή την πανελλήνια περιβαλλοντική δράση που διοργανώνεται από το “Let’s Do It Greece” (www.letsdoitgreece.org) έχοντας κεντρικό σύνθημα «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».
Στους εθελοντές θα διανεμηθούν πλαστικές σακούλες και γάντια μιας χρήσης.
Ο ΦΔΕΔΠ και ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας αναγνωρίζοντας την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού ως παράγοντα που μπορεί να φέρει την αλλαγή, υιοθετούν από κοινού το σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!».
Ο ΦΔΕΔΠ συμμετέχει στις δράσεις του “Let’s Do It Greece” από το 2013, συνδιοργανώνοντας δράσεις με σχολεία των παραπαρνάσσιων οικισμών. Και ο Δήμος μας, για πρώτη φορά φέτος καλεί φορείς και πολίτες όλου του Δήμου να συμμετάσχουν στον καθαρισμό και καλλωπισμό του τόπου μας.
Ελπίδα μας είναι άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα και όραμα να γνωριστούν και να συνεργαστούν μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτή, αλλά και παρόμοιες εθελοντικές δράσεις, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τους για ένα τόπο καθαρό και όμορφο!
Δείτε το βίντεο προώθησης της δράσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.