Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΜΕΔΕΩΝ 63-45

Με νίκη ολοκλήρωσε η ομάδα μας την πρώτη φάση των αγώνων κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου μας με συνολικό απολογισμό 5 νίκες και 1 ήττα. 
Επικράτησε του ΑΨΛ Μεδεών με σκορ 63-45!
Το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει η επόμενη φάση και η προσπάθεια της ομάδα μας για την άνοδο στην Β κατηγορία της Ε.ΣΚ.Α.Σ.Ε.
Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή 3 αθλητών από το παιδικό μας τμήμα και 2 αθλητών από το εφηβικό μας τμήμα!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το τμήμα φυσικοθεραπείας του Ιασω general για την συνεχή συμπαράσταση στην ομάδα μας καθώς και το κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε!
Ακολουθεί η ανάλυση του αγώνα από το eviabasket του Παναγιώτη Νικολάου.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΜΕΔΕΩΝ 63-45
Με νίκη τελείωσε την κανονική διάρκεια ο Άρης Αμφίκλειας επικρατώντας του Μεδεών με 63-45 και μπαίνει πλέον με την ψυχολογία στα ύψη στα μπαράζ ανόδου για τη Β” κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παιδιά από τα τμήματα παίδων και εφήβων και με πρώτο σκόρερ τον Τσαρπαλή (23) έφτασαν δίκαια στην επικράτηση με +18.
Διαιτητές: Ζάχος-Σαμαράς.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-15, 12-11, 12-9, 16-10.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Παπαδάκης): Ποζιός 2, Καυκιάς, Μώρος 12 (2), Μιχέλης 4, Στρογγύλης 2, Παπαδάκης 9 (1), Σύρος 2, Κεχράς, Τσεκούρας 6, Ζανιάς 3, Τσαρπαλής 23 (2), Τσιαπραϊλης.
ΜΕΔΕΩΝ (Αριδάς): Τραγιάννης, Αντωνίου, Μπερδεπές 17 (1), Σωρηρίου 5 (1), Κωνσταντινόπουλος 2, Ζήσης 6, Ζώνας 11, Καρναχωρίτης 2, Κόλλιας 2. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.