Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Κάτω Τιθορέα .- Κάηκαν ολοσχερώς δυο όροφοι καινούργιας οικοδομής

Η καταστροφική πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 5:40΄ χθες το απόγευμα σε τριώροφη οικοδομή. Οι φλόγες ξεκίνησαν από την σοφίτα που ήταν ξύλινη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να πάρει γρήγορα πολύ μεγάλες διαστάσεις.....
Μάλιστα μετά από λίγη ώρα μια έκρηξη, πιθανότατα φιάλης, συγκλόνισε όλο το χωριό και έδωσε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην πυρκαγιά που επεκτάθηκε και τον 2ο όροφο.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από Αμφίκλεια, Πολύδροσο, Λιβαδειά και Λαμία, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να προλάβουν το κακό, αφού οι δυο όροφοι είχαν παραδοθεί στις φλόγες.
Οι ιδιοκτήτες που εκείνοι την ώρα απουσίαζαν σε αγροτικές δουλειές έχουν πάθει σοκ από το μέγεθος της καταστροφής και κανείς ακόμα δεν είναι σε θέση να πει από τι προκλήθηκε η καταστροφική πυρκαγιά.
Μάλιστα ο ένας από αυτούς είχε έρθει από Γερμανία και μόλις είχε τελειώσει το σπίτι, ωστόσο ο άνθρωπος δεν πρόλαβε να το χαρεί.                      Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.