Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Εκπαίδευση Σκι και Snowboard Αυστριακού επιπέδου 13-24 Φεβρουαρίου 2017

Εκπαίδευση Σκι και Snowboard Αυστριακού επιπέδου 13-24 Φεβρουαρίου 2017

Το Snowsports Academy Austria ( Vienna Ski- and Snowboard Instructor Association) διοργανώνει Μάθημα Αυστριακού Σκι και Snowboard για Εκπαιδευτές στις 13-24 Φεβρουαρίου 2017 στο Χ.Κ. Παρνασσού......
H Ακαδημία πραγματοποιεί μαθήματα στην Ρωσία, την Κορέα, την Ολλανδία και στο Ντουμπάι.Στόχος αποτελεί η βελτίωση των γνώσεων και της τεχνικής σας με αποτέλεσμα την καλύτερη διδασκαλία.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Μαθήματα: 13-24 Φεβρουαρίου 2017
Διαμονή: ΑΝΕΜΟΛΙΑ RESORT (περιλαμβάνεται πρωινό και γεύμα)
Check in: 04:00-06:00 μμ
Εναρξη μαθημάτων: 8:00 μμ
Αναχώρηση: 24 Φεβρουαρίου, μετά το πρωινό
Κόστος:1090 ευρώ ( Περιλαμβάνει μαθήματα, εξετάσεις , lift ticket, 11ήμερη διαμονή με πρωινό και γεύμα).
Οι κάτοχοι της Snow Report Card 2017 έχουν έκπτωση. 20 ευρώ θα επιστραφούν κατά την εκκίνηση των μαθημάτων με την επίδειξη της κάρτας

Το μάθημα περιλαμβάνει: 5,50 ώρες καθημερινά πρακτικό σκι και snowboard και θεωρητικά μαθήματα ( πριν και μετά το φαγητό ), πρακτικά και θεωρητικά τεστ, τελετή παρουσίασης και ανάλυση βίντεο.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:
ΚΙΝΗΤΙΚΗ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ
ΕΞΟΛΙΣΜΟΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΒΙΝΤΕΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ SNOWSPORTS

Οι εξετάσεις σκι πραγματοποιούνται τις τελευταίες δυο μέρες των μαθημάτων ( ενδέχεται αλλαγή στο πρόγραμμα) ενώ μετά το τέλος παρακολούθησης όλων των μαθημάτων λαμβάνετε πιστοποιητικό από την Ακαδημία.
Οι εκπαιδευτές σκι που περνάνε τις εξετάσεις μπορούν να διδάξουν σε όλες τις σχολές σκι ανά τον κόσμο. Η ποιότητα εκπαίδευσης της Ακαδημίας είναι παγκοσμίως αποδεκτή.
Παρακαλώ να έχετε μαζί σας για τα μαθήματα:
Απόδειξη πληρωμής
Εξοπλισμό σκι και snowboard
Κράνος
Αντηλιακή κρέμα
Γυαλιά σκί
Γραφική ύλη & μπλόκ
Ρούχα προπόνησης, αθλητικά και μπάνιου
Κίνητρο και καλή διάθεση
Όροι εγγραφής: Η εγγραφή σας γίνεται αποκλειστικά Online. Η συμμετοχή σας θα γίνει αποδεκτή μόνο μετά από την έγκαιρη εγγραφή και πληρωμή. 
Όροι πληρωμής
Παρακαλούμε καταθέστε 100 ευρώ ταυτόχρονα με την εγγραφή σας. Τα υπόλοιπα( 990 ευρώ) θα πληρωθούν 4 εβδομάδες πριν την έναρξη των μαθημάτων.
Bank: Erste Bank
BIC: GIBAATWW
IBAN: AT192011100000418765
Προτείνουμε μια προαιρετική ασφάλεια μαθήματος στα 30 ευρώ.
Η ακύρωση είναι αποδεκτή γραπτώς μόνο 4 εβδομάδες πριν την έναρξη των μαθημάτων. Αν γίνει αργότερα πρέπει να πληρώσετε πρόστιμο ακύρωσης ίσο με το 50% του συνόλου των μαθημάτων. Αν πληρώσετε την προκαταβολή με την ασφάλεια μαθήματος τότε μπορείτε να ακυρώσετε δωρεάν μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων. Στην περίπτωση που τα μαθήματα ακυρωθούν λόγω καιρικών συνθηκών τα χρήματά σας θα επιστραφούν πίσω.
Τελευταία μέρα εγγραφής Δευτέρα 25 Ιανουαρίου. Τότε θα αποφασιστεί αν το μάθημα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα και με τις τρέχουσες συνθήκες ποιότητας χιονιού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Ούτε ο διοργανωτής ούτε οι εκπαιδευτές, γυμναστές, οδηγοί, εκτός περιστατικών που γίνονται σκόπιμα ή οφείλονται σε βαριά αμέλεια, εγγυώνται για την ασφάλεια των πραγμάτων και την σωματική ακεραιότητα των χιονοδρόμων ή τρίτων μερών. Δεν υπάρχει συνήθης ασφαλιστική κάλυψη και η ευθύνη είναι του συμμετέχοντος. Τα αθλήματα αυτά ενέχουν τον κίνδυνο τραυματισμών.
Η πρόσκληση στα αγγλικά δείτε εδώ   Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.