Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Αρης Αμφίκλειας-Μακαρος Αμφισσας 53-63

Καταπληκτική σεζόν κάνει ο Μάκαρος, που μετά από 5 αγωνιστικές παραμένει αήττητος κάνοντας όνειρα και για το κάτι παραπάνω!
Σήμερα, πέρασε αλώβητος από τη δύσκολη έδρα της Αμφίκλειας, κερδίζοντας τον Άρη με 63-53 με την άμυνα να οδηγεί την ομάδα του Παπούλια στην επιτυχία.
Ο αγώνας ήταν σκληρός με κύριο χαρακτηριστικό τις δυνατές άμυνες.
Ο Μάκαρος προηγήθηκε με 11-16 στην α’ περίοδο, αλλά το ημίχρονο βρήκε μπροστά τον Άρη με 30-29.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα στο 30′ (37-42), με ‘όπλο’ την πολύ καλή τους άμυνα και ουσιαστικά ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο 5λεπτο όταν ο Κουτσογιάννης έβαλε δύο μεγάλα σουτ από την περιφέρεια δίνοντας προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του που μετά από 5 αγωνιστικές απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Διαιτητές: 11-16, 19-13, 7-13, 16-21.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Τσάλλας-Μαμασούκα.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Τριπηλόπουλος): Ζανιάς, Μώρος 5, Μιχέλης 9 (1), Κάτσικας 3 (1), Παπαδάκης 10 (2), Νικόλοβ 6 (1), Χούμπα, Τσεκούρας 16 (1), Παπαναγιώτου, Γεωργόπουλος 2, Χατζής 2.
ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λεοντίου 3 (1), Κουτσογιάννης 18 (2), Οικονόμου 8, Λούπουλ 4, Φελλός, Τσικνής, Φουσέκης 6, Φωτητζόγλου 7, Βουρνούς, Μουντζούρης, Βίλλας, Νασάκης 17.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΡΗΣ
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του κυρίως στην άμυνα έμεινε ο παίκτης-προπονητής του Άρη Αμφίκλειας Άρης Παπαδάκης που τόνισε για τον χθεσινό αγώνα με τον Μάκαρο Άμφισσας:
‘Ήταν ένα δυνατό ματς που πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι το 35′, δύο σουτ του Κουτσογιάννη όμως έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Άμφισσας. Το θετικό για εμάς από αυτό το παιχνίδι, είναι ότι βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα και δείξαμε βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Αν βάζαμε και κάποια από τα πολλά εύκολα καλάθια που χάσαμε, θα είχαμε και καλύτερη τύχη στον αγώνα. Συγχαρητήρια στον Μάκαρο για τη νίκη του και του ευχόμαστε καλή πορεία. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι’.

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Μάκαρος πέρασε νικηφόρα από την Αμφίκλεια κερδίζοντας τον Άρη διατηρώντας έτσι το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα (5/5) και ο κόουτς της ομάδας Νίκος Παπούλιας τόνισε πως η άμυνα ήταν εκείνη που έδωσε το ροζ φύλλο αγώνος στην ομάδα του, αλλά και ένα καλό επιθετικά τρίλεπτο στο τελευταίο 10λεπτο:
Ήταν ένα επικίνδυνο εκτός έδρας παιχνίδι για μας, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, αφού ο Άρης στο γήπεδό του παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός, παίζοντας ένα στυλ μπάσκετ βασισμένο κυρίως στη δύναμη. Από ποιοτικής άποψης το θέαμα δεν ήταν καλό, εμείς παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα άστοχοι στα δίποντα και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τους αιφνιδιασμούς που θα θέλαμε.
Κάναμε ένα καλό τρίλεπτο στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήραμε μια διαφορά άνω των δέκα πόντων και εκεί νομίζω πως κρίθηκε το παιχνίδι. Μπορεί να  μην είμαστε σε καλή μέρα επιθετικά, αλλά  η καλή άμυνά μας έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Αμφίκλειας και στους φίλους Φαίδων Μώρο και Άρη Παπαδάκη που προσπαθούν το καλύτερο για την ομάδα τους. Εμείς οφείλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Χαλκίδας’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.