Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΦΔΕΔ Παρνασσού-Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κο Κ. Μπακογιάννη,


Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κο Κώστα Μπακογιάννη, είχε την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017, η πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, κα Θέκλα Τσιτσώνη.

Η Πρόεδρος, συνοδευόμενη από το συντονιστή του ΦΔΕΔ Παρνασσού κο Νικόλαο Τσαπρούνη, και τον εκπρόσωπο της Εταιρείας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Τεχνοομοιόσταση Ο.Ε. κο Νικόλαο Γούναρη, ενημέρωσε τον κο Περιφερειάρχη και το συνεργάτη του κο Επαμεινώνδα Μούσιο, σχετικά με την ολοκλήρωση της μελέτης «Υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού για την υποβολή φακέλου ένταξης Γεωπάρκου στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων την UNESCO» ως αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, αλλά και της αναδόχου Εταιρείας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ΤΕΧΝΟΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ Ο.Ε. 

Ο κος Περιφερειάρχης ενημερώθηκε αναλυτικά σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες που από κοινού απαιτούνται να γίνουν και υποσχέθηκε την συνέχιση της συνεργασίας με την Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α ώστε να καταστεί δυνατή η τελική υποβολή της πρότασης στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων της UNESCO με καταληκτική ημερομηνία υποβολής τον Ιούλιο του 2018. 
Ο κος Περιφερειάρχης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα επιτεύγματα του Φορέα και δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα βρίσκεται στο πλευρό του.-
Για το Δ.Σ. ΦΔΕΔ Παρνασσού
Η Πρόεδρος
Θέκλα Κ. Τσιτσώνη
Καθηγήτρια Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.