Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Επιμένει ο Σαρακιώτης για το πρώην Ειρηνοδικείο Αμφίκλειας

Για τη μεταστέγαση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.Τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη, συνάντησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης για τη διαδικασία παραχώρησης του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Αμφίκλειας στην Ελληνική Αστυνομία, για τη στέγαση του τοπικού τμήματος.
Όπως έχει αναφερθεί ξανά επί τη ευκαιρία παρόμοιων κρούσεων του κ. Σαρακιώτη, «πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, το οποίο δεν αξιοποιήθηκε για το σκοπό που κατασκευάστηκε ως Ειρηνοδικείο και παρέμενε εγκαταλελειμμένο επί σειρά ετών».
Ουσιαστικά πρόκειται για την επανεκκίνηση της διαδικασίας, μιας και υπήρχε σχετική μελέτη ήδη από τις αρχές του 2016, η οποία δεν είχε προχωρήσει λόγω της μη παραχώρησης του κτιρίου. Οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών έχουν αποδώσει στην αναπροσαρμογή της οικονομοτεχνικής μελέτης και στην προώθηση του έργου προϋπολογισμού 69.000 ευρώ. Ο κ. Σαρακιώτης, μάλιστα, έλαβε διαβεβαιώσεις ότι η δημοπράτηση θα προχωρήσει εντός του τρέχοντος μηνός.

Από την πλευρά του ο βουλευτής αναγνώρισε ότι οι ταχύτητες, με τις οποίες προχωρούν οι διαδικασίες προς το σκοπό της διαμόρφωσης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, είναι αρκούντως ικανοποιητικές και γι’ αυτό συνεχάρη τόσο το Υπουργείο Οικονομικών και την Κατερίνα Παπανάτσιου για την άριστη συνεργασία, όσο και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διά του Δημήτρη Αναγνωστάκη για τις άμεσες ενέργειές του.  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.