Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Αμφίκλειας

Για άλλη μια φορά οι δραστήριες διοίκηση και διαχείριση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αμφίκλειας, προσπελάσιμη Βιβλιοθήκη και από την ευρύτερη περιοχή, κινήθηκε κατάλληλα και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς, όπως είναι οι σημερινοί, εξασφαλίζοντας πέρα από τις ευάριθμες σύγχρονες εκδόσεις και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τεχνολογικό εξοπλισμό για το ηλεκτρονικό και το παιδικό τμήμα της, κάτι το απαραίτητο στις μέρες μας και χρήσιμο μέσο για την ωφέλιμη προσέγγιση της νεολαίας σε αυτούς τους χώρους.
Ο συνεχής και "ευρέως φάσματος" εμπλουτισμός της ενδιαφέρουσας Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αμφίκλειας [δανειστική] σε τίτλους, εκπαιδευτικό εξοπλισμό, παιδαγωγικά μέσα και δραστηριότητες, εντείνει παράλληλα το γεγονός της στενότητας του χώρου που ήδη αντιμετωπίζει  η μικρή αυτή αλλά σημαντική, πνευματική όαση της κωμόπολης. Το γεγονός αυτό πριν ίσως λειτουργήσει αποτρεπτικά όσον αφορά και στις διαφαινόμενες δωρεές σημαντικών παλαιών εκδόσεων εκ μέρους των κατόχων συμπολιτών μας, πρέπει να το δουν με ενδιαφέρον οι αρμόδιοι, δίνοντας λύση έστω και με αναδιάταξη των χώρων του ΠΠΚ Αμφίκλειας, κτίριο το οποίο στεγάζει και την Βιβλιοθήκη.  Δ. Ι. Καλπύρης  (αναγνώστης) 11/2017 , Ενδεικτικά πλάνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.