Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ-ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 64-63

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην Αυλίδα απέναντι στον τοπικό Αίαντα καθώς ηττήθηκε στην κυριολεξία στο τελευταίο δευτερόλεπτο με σκορ 64-63, ακολουθεί η ανάλυση του eviabasket
Νίκη στις λεπτομέρειες!
Ο Αίαντας Αυλίδας είχε δύσκολο απόγευμα απέναντι στον μαχητικό Άρη Αμφίκλειας τον οποίο τελικά κατάφερε να κερδίσει με 64-63 σε ένα αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες!
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος σε αντίθεση με τον Άρη που έδειξε πως δούλεψε καλά μέσα στις γιορτές και λίγο ήθελε για να κάνει την έκπληξη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 11-22 στην πρώτη περίοδο, ο Αίαντας αντέδρασε και μπήκε σχετικά γρήγορα μέσα στον αγώνα, με το β’ ημίχρονο να έχει πολλές εναλλαγές στο σκορ και στο προβάδισμα.
Ο Άρης ξέφυγε με 48-55, η ομάδα του Σάλιαρη βρήκε λύσεις και πέρασε μπροστά με 62-59 με τον Άρη να μην τα παρατάει και με τρίποντο του πολύ καλού Παπαδάκη να ισοφαρίζει σε 63-63.
Στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων μετά από τάϊμ-άουτ του Σάλιαρη, η μπάλα πέρασε στον Βασιλείου που κέρδισε το φάουλ και τις δύο βολές. Με 1/2 βολές ο παίκτης του Αίαντα διαμόρφωσε το τελικό 64-63 καθώς ο Άρης δεν πρόλαβε να εκδηλώσει επίθεση.
Κορυφαίος των νικητών ο Αργυρίου (23 πόντοι) ενώ από τον Άρη ο Παπαδάκης (21). με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε μόλις για 2′ λόγω τραυματισμού ο Μώρος.  Πηγή

Διαιτητές: Κάλφα-Χατζής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-22, 17-10, 20-22, 16-9.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ (Σάλιαρης): Αργυρίου 23 (5), Κωνσταντούρας Αλ. 2, Μαλισιόβας 15, Αργυρός 9, Τσιώλης 3, Βασιλείου 1, Κωνσταντούρας Χαρ. 11 (1), Κεραμάρης, Κόφφας, Σπύρου, Μπαλτάς, Πολίτης.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Παπαδάκης): Χατζής 4, Μιχέλης 5 (1), Κατσίκας 2, Παπαδάκης 21 (4), Χούμπα 2, Τσεκούρας 19 (1), Γεωργόπουλος 8, Τσιαπραϊλης 2, Μώρος, Πουλάκης, Νικόλοβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.