Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στο ύψος της Αγίας Παρασκευής Φθιώτιδας

Εκτροπή αυτοκινήτου με πολλές τούμπες στο δρόμο Λαμίας - Λιβαδειάς, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής Τιθορέας.
Άγιο είχαν τέσσερα νεαρά άτομα, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με εκτροπή - ανατροπή αυτοκινήτου στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Λιβαδειάς στο ύψος της Αγίας Παρασκευής Τιθορέας.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα άτομα, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, ηλικίας 17 έως 25 ετών, εξετράπη για άγνωστο λόγο της πορείας του με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό των τριών εξ αυτών.
Το αμάξι έφερε πολλές τούμπες στα χωράφια και οι τραυματίες φαίνεται να έμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα μέχρι να εντοπιστούν από κάποιο διερχόμενο οδηγό, ο οποίος καλέσε σε βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσαν τελικά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά και Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Αμφίκλειας αφού οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο και για εγκλωβισμένους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το αυτοκίνητο βρέθηκε πολλά μέτρα εκτός δρόμου κι όπως έλεγαν διερχόμενοι οδηγοί, τα τέσσερα παιδιά γλύτωσαν από θαύμα.
Το ΑΤ Αμφίκλειας διενεργεί την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.