Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Κοπή πίτας Αρη Αμφίκλειας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του συλλόγου μας!
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον σύλλογο μας καθώς τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ένωσης μας για την κίνηση fair play του συλλόγου μας στο παιχνίδι με τον ΓΣ Αυλίδας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ένωσης μας(Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.) κ Μελετίου για την τιμή να αποδεχτεί την πρόσκληση μας,το μέλος του ΔΣ της ένωσης μας κ Χαρατσή για την παρουσία του καθώς και όλο τον κόσμο της περιοχής μας όπου και γέμισε την αίθουσα της εκδήλωσης!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία τους θα θέλαμε να δώσουμε στην αντιδήμαρχο Αμφίκλειας Ελάτειας κ Στιβαχτή ,στον αντιδήμαρχο Ελάτειας κ Λαπατσάνη καθώς κ στον πρόεδρο της Αμφίκλειας κ Κόλλια!
Οπως εγκαίρως είχαμε ενημερώσει οι Γιώργος Σιγάλας κ Γιάννης Σιούτης δεν παρευρέθηκαν κοντά μας, θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Σιγάλα για την δημόσια τοποθέτηση του μέσο τηλεφωνικής επικοινωνίας μέσω της ηχητικής εγκατάστασης όπου και χαιρέτησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση!
Καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία!  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.