Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Αμφίκλεια-Μονοδρόμηση οδών

Κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αμφικλείας το Συμβούλιο της Κοινότητος, μετά τη σύμφωνη γνώμη του Αστυνομικού Τμήματος και της Διευθύνσεως του Δημοτικού σχολείου, αποφάσισε τη μονοδρόμηση των οδών των ευρισκομένων  πλησίον της εισόδου του διδακτηρίου του Δημοτικού Σχολείου χάριν της απροσκόπτου και ασφαλούς  προσελεύσεως και αποχωρήσεως των μαθητών και των γονέων και κηδεμόνων αυτών.
Συγκεκριμένα αποφάσισε:
1. Τη μονοδρόμηση της οδού Αλκιβιάδου Παπαλουκά από κατάστημα Ιωάννου Κρίνου μέχρι οικία Αθ. Περέτη (πλησίον της λαϊκής αγοράς) με κατεύθυνση από ανατολάς προς δυσμάς.
2. Τη μονοδρόμηση της οδού Μουσών από οικία Βασιλείου Μιχαλόπουλου μέχρι Δασονομείο και με κατεύθυνση από νότο προς βορρά.
Επίσης στη διασταύρωση των οδών  Μουσών και Παπαλουκά αποφασίσθηκε η δημιουργία θέσεως προς στάθμευση  οχημάτων ΑμεΑ επί της Μουσών και έμπροσθεν της οικίας Ξηρομερίτου. Η μονοδρόμηση των ως άνω οδών θα ισχύει για περιόδους από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Ιουνίου κάθε διδακτικού έτους.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμφικλείας-Ελατείας, στη συνεδρία της 29ης Οκτωβρίου, ενέκρινε την απόφαση αυτή του Κοινοτικού Συμβουλίου Αμφικλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.