Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Αρης Αμφίκλειας-Με επιτυχία οι ιατρικές εξετάσεις και ο αγιασμός

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι ετήσιες ιατρικές εξετάσεις του συλλόγου μας, έγιναν εξετάσεις πελματογραφίας, ορθοπεδικός έλεγχος,κινητική αξιολόγηση της σπονδυλικής στήλης, καθώς και διατροφολογικές εξετάσεις!
Πριν τις εξετάσεις διεξήχθη ο αγιασμός της φετινής αθλητικής περιόδου, από τον αρχιερατικό επίτροπο πατέρα Διομήδη Παναγιωτόπουλο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του κέντρου φυσικοθεραπείας του metropolitan general κυρίους Κώστα Ψαρογιώργο και Σταύρο Τόιλο,τον διευθυντή της 5ης ορθοπεδικής κλινικής του metropolitan general κύριο Καραγιάννη Ανδρέα και τον διατροφολόγο κύριο Γιαννακόπουλο Γιάννη για την συνεχή και έμπρακτη στήριξή τους διαχρονικά προς τον σύλλογο μας!
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους και την στήριξη τους σε ότι χρειαστούμε την δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας κυρία Στιβακτή Αθανασία,τον πρόεδρο της Αμφίκλειας κύριο Σκλαβούνο Λουκά και την υπεύθυνη αθλητισμού του δήμου κυρία Κίσσα Ιωάννα.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κύριο Ελευθέριο Αρβανίτη για την παρουσία του σήμερα στο κλειστό της Αμφίκλειας, καθώς είδε από κοντά την προσπάθεια που κάνουμε και συμφωνήσαμε ότι στο μέλλον ο ερασιτέχνης Άρης θα σταθεί και εμπράκτως κοντά στην ομάδα μας!
*Οι φωτογραφίες του αγαπητού φίλου της ομάδας μας Δημήτρη Καλπύρη τον οποίο και ευχαριστούμε!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.