Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Περιφέρεια Στερεάς-Τεχνική σύσκεψη στη Λαμία για τη λειτουργία του Χ.Κ. Παρνασσού

Τεχνική σύσκεψη στη Λαμία πραγματοποίησε σήμερα, 5 Νοεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός για την προετοιμασία και απρόσκοπτη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, κατά την επικείμενη χειμερινή περίοδο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας κκ. Φανή Παπαθωμά, Ηλίας Κυρμανίδης και Γιώργος Δελμούζος, ο Αντιπεριφερειάρχης συντονισμού Πολιτικής Προστασίας κ. Θανάσης Καρακάντζας, οι Δήμαρχοι Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς, Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή, εκπρόσωποι του Δήμου Δελφών, οι διοικήσεις του ΕΤΑΔ και του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στόχος της ετήσιας αυτής συνάντησης είναι η επικαιροποίηση του χάρτη των αρμοδιοτήτων και η κατάλληλη προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Ειδικότερα, συζητήθηκε η  κατάσταση ετοιμότητας όλων των υπηρεσιών, καθώς και τα σχέδια αποχιονισμών που θα απαιτηθούν για την πρόσβαση των επισκεπτών.
Με το πέρας της σύσκεψης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Γύρω από ένα τραπέζι, επικαιροποιήσαμε σήμερα όλα όσα πρέπει να έχουμε προετοιμάσει για την απρόσκοπτη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. Ως Περιφέρεια, δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες,  γι` αυτό σε συνεργασία με τους Δήμους και τη Διοίκηση του Χ.Κ. Παρνασσού, βρισκόμαστε ξανά στην πρώτη γραμμή της προετοιμασίας. Στόχος, είναι οι επισκέπτες μας να συναντήσουν ένα Χιονοδρομικό Κέντρο, πρότυπο λειτουργίας, πρόσβασης και εξυπηρέτησης. Να απολαύσουν την παραμονή τους και τα σπορ του βουνού. Καλό χειμώνα!».

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.