Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Δημοτικό σχολείο Αμφίκλειας- Ενημέρωση για τη λειτουργία της Σχολικής μας Μονάδας για το χρονικό διάστημα από 04/03 έως και 16/03/2021

Αγαπητοί γονείς,
Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, λόγω των ανακοινωθέντων μέτρων για την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία της Σχολικής μας Μονάδας για το χρονικό διάστημα από 04/03/2021 έως και 16/03/2021.
Οι μαθητές θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 16313/ΓΔ4/10-02-21 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.
Για οποιαδήποτε απορία θα ενημερωθείτε από την εκπαιδευτικό της αντίστοιχης τάξης με μήνυμα στην η-τάξη (e-class& e-me) του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου.

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου
Ευγενία Πανουργιά

Αγαπητοί γονείς, λόγω της αιφνιδίας αναστολής λειτουργίας της Σχολικής Μονάδας, μπορείτε να προσέλθετε στο Δημ. Σχολείο μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή ηλεκτρονικού μυνήματος και τηρώντας τα νέα μέτρα του ΕΟΔΥ για να παραλάβετε βιβλία των μαθητών. Το ίδιο ισχύει και τις νέες εγγραφές στην Α΄Τάξη. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.