Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Αθ. Στιβακτή: Ευχαριστήριο για το χαρακτηρισμό της γραμμής του τρένου Τιθορέα - Λειανοκλάδι ως τουριστική

Αθ. Στιβακτή: Οι δεσμεύσεις που γίνονται πράξεις συμπυκνώνουν όλο το νόημα της πολιτικής.....Υπάρχουν οι "κούφιες" υποσχέσεις από πολιτικούς καιροσκόπους που μας κάνουν δύσπιστους, υπάρχουν όμως και οι στοχευμένες ενέργειες από πολιτικούς χαρισματικούς που μας κάνουν υπερήφανους! Ενέργειες που αποκτούν αξία και νόημα όταν έχουν επίκεντρο τον πολίτη και εδράζονται στη συνεργασία, την αγάπη για τον τόπο, την επιθυμία για ανάπτυξη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο...
Οι προσπάθειες να χαρακτηριστεί η σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέα - Λειανοκλάδι ως τοπική και τουριστική τελεσφόρησαν! Το στοίχημα του τουρισμού βήμα βήμα κερδίζεται και οι παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες αυξάνονται! Πέραν της διευκόλυνσης στη μετακίνηση των δημοτών μας, η συμβολή της γραμμής στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας θα είναι καθοριστική.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη θετική εξέλιξη οφείλουμε στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλο & Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. του ΟΣΕ κ. Αθανάσιο Κοτταρά, που καταδεικνύει ότι ο ΟΣΕ εξελίσσεται σε έναν σύγχρονο οργανισμό με ποιότητα και στόχους!
Οφείλω όμως να ευχαριστήσω ολόψυχα και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Οικονόμου, τον δικό μας Γιάννη, ο οποίος μας εκπροσωπεί επάξια και σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει εμπράκτως ότι η Φθιώτιδα μπορεί να διεκδικήσει και να κερδίσει τον ρόλο που της αρμόζει!
Η διορατικότητα, η επιμονή, οι πολιτικές του επιλογές και οι καταλυτικές του αποφάσεις σε συνδυασμό με το κύρος, την ευγένεια και το ήθος του, συνθέτουν μια ηγετική φυσιογνωμία, μία χαρισματική προσωπικότητα και έναν πολιτικό μεγάλου διαμετρήματος με όραμα και αξίες!
Το τρένο της ανάπτυξης σφύριξε... Επιβιβαστείτε!!!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από την επίσκεψη του Υπουργού και του Διευθύνοντα Συμβούλου στο Σ.Σ. Μπράλου, όπου νέες καινοτόμες ιδέες για δράσεις γεννήθηκαν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.