Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Τιθορέα : 17 κρούσματα σε 31 ελέγχους στην Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Τιθορέα

Πολλά κρούσματα στην Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Τιθορέα, αλλά και στο μετόχι της μονής στο Μόδι εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο κλιμακίου του ΕΟΔΥ της Π.Ε Φθιώτιδας

Διαβάστε τι αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook της η Ιερά Μονή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“Σήμερα το πρωί στις 10:00, το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ της Π.Ε Φθιώτιδας με τους κ. Αναστάσιος Αναστασίου νοσηλευτή , κ. Θεοδ. Γούσιο και τον ιατρό-διευθυντή του κέντρου υγείας Αμφίκλειας κ. Λεπενό , βρέθηκε στο μοναστήρι μας για να υποβληθούμε σε έλεγχο για τη μόλυνση του κορωνοϊού. Βρέθηκαν 17 θετικά δείγματα σε σύνολο 31 . 
Ακολούθως το κλιμάκιο των ιατρών μετέβη στο μετοχι της μονής μας στο Μόδι , όπου και εξετάστηκαν και οι οκτώ μοναχές. Βρέθηκαν 2 θετικά δείγματα από τις 8 μοναχές . Ο κ. Λεπενός εξέτασε 8 μοναχούς που είχαν συμπτώματα πυρετού και δύσπνοιας και παρέπεμψε για εισαγωγή στο νοσοκομείο τρεις πατέρες , έχοντας ο ένας ελαφριά πνευμονία και οι άλλοι δύο χαμηλό οξυγόνο.
Το κλιμάκιο μας έδωσε οδηγίες και ιατρικές συμβουλές πως πρέπει να πράξουμε ώστε να ξεπερασθεί η μόλυνση από τον ιό και η αδελφότητα βρίσκεται σε επικοινωνία με όλες τις αρμόδιες αρχές. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.