Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Ανακοίνωση λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων

Την αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του σύμφωνα με τη νέα κοινή Υπουργική Απόφαση για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοίού, ανακοίνωσε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση: «Δύναται να γίνεται χρήση των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης μέσω ατομικών αθλημάτων.
Συνεπώς οποιαδήποτε άλλη χρήση πλην της ανωτέρω εξαίρεσης όπως π.χ. η κατά μάνας χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν προβλέπεται και ούτε επιτρέπεται για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα προστασίας και σε πιθανό έλεγχο θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή της παραπάνω εξαίρεσης είναι δυνατή μόνο εφόσον ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια καθώς και τις λοιπές προϋποθέσεις όπως αυτές καθορίζονται στις Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού». Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.