Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Σε διανομή τροφίμων θα προχωρήσει ο Δήμος μας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
 Η διανομή, κατά την οποία θα μοιραστούν πορτοκάλια και λάχανα, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 30 Μαρτίου, στο Κέντρο Κοινότητας Ελάτειας.
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να λαμβάνουν προϊόντα μέσω του ΤΕΒΑ.
Η Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου μας έχει ήδη επικοινωνήσει με τον κάθε ωφελούμενο προσωπικά, προκειμένου να τον ενημερώσει για την ώρα προσέλευσής του στο Κέντρο Κοινότητας.
 Παρακαλούνται θερμά οι δικαιούχοι που θα προσέλθουν να τηρήσουν αυστηρά το πρόγραμμα διανομής, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας) για αποφυγή διασποράς του Covid-19.
 Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση και τη συνεργασία! Παραμένουμε δίπλα σας δραστήριοι και ενεργοί! Ας ελπίσουμε σε μία πιο γενναιόδωρη διανομή ΤΕΒΑ στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.