Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

3 νέα κρούσματα στην Αμφίκλεια

Εκτόξευση κρουσμάτων στον τελευταίο χάρτη του ΕΟΔΥ με αρνητικό ρεκόρ για όλη τη χώρα αλλά και για τη Στερεά Ελλάδα με 187 νέες μολύνσεις.
Τα 44 νέα κρούσματα που χρεώνονται στη Φθιώτιδα είναι ο τρίτος χειρότερος αριθμός για το μήνα Μάρτιο.
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες λίστες, τα νέα κρούσματα εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή της Λαμίας και είναι πολύ νεότερα με όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ειδικότερα στην πρωτεύουσα του νομού «χρεώνονται» τα 32. Από αυτά τα 21 είναι άνδρες και οι 11 γυναίκες. Οι ηλικίες τους είναι από 17 μέχρι 83 με διάμεση τιμή τα 33,5 μόλις χρόνια!
Ο άλλοτε «κατακόκκινος» Δήμος Λοκρών έχει στη λίστα μόνο τέσσερις (4) μολύνσεις. Μάλιστα στη Μαλεσίνα είναι μόλις ένα και πρόκειται για 71χρονη. Τα άλλα είναι στην Αταλάντη σε 47χρονο και 44χρονη με 66χρονη.
Πέντε (5) νέα κρούσματα έχουμε στο Δήμο Καμένων Βούρλων με τα τρία στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε 18χρονο, 46χρονο και 68χρονη. Τα άλλα δύο είναι στη ΔΕ Μώλου σε 37χρονο και 39χρονη.
Τέλος τρία (3) εντοπίζονται στην Αμφίκλεια, ένας άνδρας 54 ετών και δύο γυναίκες 51 και 56 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.