Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Δημος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Διανομη 170 Δεμάτων Αγάπης

Ελπίδα, χαμόγελα, συμπαράσταση και πολλή αγάπη μοίρασε σήμερα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας μαζί με τα 170 "Δέματα Αγάπης" που διένημε σε συνδημότες μας!
 Ενόψει του Πάσχα και κάνοντας πράξη το μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης προσπαθήσαμε να στηρίξουμε τις άπορες οικογένειες και τους δημότες μας που ζουν μόνοι και αβοήθητοι. Προσπαθήσαμε να τους χαρίσουμε αισιοδοξία και μία Ανάσταση όπως αξίζει στον καθέναν μας! Κανείς δεν θα μείνει μόνος ούτε την περίοδο του Πάσχα!
 Το πολύτιμο και δύσκολο έργο της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας πραγματοποιείται ασταμάτητα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, όμως τις μέρες των εορτών οι ανάγκες είναι πάντα μεγαλύτερες. Αρωγοί στο κοινωνικό μας έργο στάθηκαν πολλοί συμπολίτες μας αλλά και εταιρείες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για ενίσχυση και απέδειξαν εμπράκτως το κοινωνικό τους πρόσωπο και το αίσθημα προσφοράς που τους διακρίνει!
 Ευχαριστούμε θερμά για τις χορηγίες και την κοινωνική τους ευαισθησία τους κάτωθι:
BARILLA HELLAS AE, CHIPITA AE, ΠΕΝΤΕ Α.Ε. - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ "ΓΑΛΑΞΙΑΣ", LION MARKET, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΓΥΡΙΟΥ & ΞΕΝΩΝΑΣ καθώς και όλους όσοι προσέφεραν εθελοντικά με περίσσευμα αγάπης.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει επίσης στους εργαζόμενους της κοινωνικής υπηρεσίας, στην ομάδα ΟΦΚΑΘ και σε όλους τους εθελοντές για τη βοήθειά τους να ετοιμαστούν και να μοιραστούν τα δέματα.
 Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους εθελοντές, στους χορηγούς, στις οικογένειες και στους υπαλλήλους τους Καλό Πάσχα με υγεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.