Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Παραλαβή απινιδωτή δωρεά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Με έναν σύγχρονο και εύχρηστο αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, δωρεά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενισχύθηκε ο Δήμος μας!
 Η παράδοση του απινιδωτή, ο οποίος θα συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Αθανάσιο Καρακάντζα.
Ο απινιδωτής πρόκειται να τοποθετηθεί σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο του Δήμου, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα η ανάγκη αντιμετώπισης ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου, ώσπου η επαγγελματική ιατρική φροντίδα να είναι διαθέσιμη.
 Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη μας κ. Φάνη Σπανό για την πρωτοβουλία χορηγίας του ιατρικού αυτού μηχανήματος. Είναι μία κίνηση που αποδεικνύει εμπράκτως το κοινωνικό πρόσωπο της Περιφέρειας, αφού ο απινιδωτής μπορεί να σώσει ζωές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.