Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Ακόμη και ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά

Την εθελοντική εργασία δημότη, παρουσίασε στο λογαριασμό της στο facebook η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της.
Διαβάστε την ανάρτηση και δείτε τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ακόμη και ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά…
«Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας προς το πρόσωπο του συνδημότη μας κ. Κωνσταντίνου Ζώζολα από τους Ξυλικούς.
Ο κ. Κώστας, κάνοντας πράξη την ιδέα της κοινωνικής προσφοράς και την έννοια του εθελοντισμού, έβαψε μόνος του την πλατεία των Ξυλικών και καθάρισε τα σκαλιά και όλο τον περιβάλλοντα χώρο.
Πρόκειται για μία ανιδιοτελή πράξη που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Η εθελοντική προσφορά του κ. Κώστα αλλά και κάθε δημότη μας ενισχύει σημαντικά το δύσκολο έργο του Δήμου και στέλνει μήνυμα ελπίδας, ενότητας και αλληλεγγύης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!»
Δείτε φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.