Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Καθαρισμός και περιποίηση των κοιμητηρίων του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά λέει ο λαός μας και σίγουρα εκτός από αντίληψη αποτελεί και πάγια πολιτική μας. Στόχος μας ήταν και παραμένουν τα μεγάλα έργα πνοής, αυτό όμως δεν αφαιρεί στο ελάχιστο από τις συνεχείς προσπάθειες του Δήμου για αισθητή βελτίωση και αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας.
Τις τελευταίες μέρες προχωρήσαμε σε καθαρισμό και περιποίηση των κοιμητηρίων του Δήμου μας, τα οποία άλλαξαν εντελώς μορφή μετά την παρέμβασή μας. Η εικόνα τους πλέον είναι αντιπροσωπευτική ενός Δήμου που σέβεται τους νεκρούς του.
Η φροντίδα των κοιμητηρίων είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας, αφού αποτελεί ένδειξη σεβασμού προς τους ανθρώπους που έχουμε χάσει από κοντά μας. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά τους συνδημότες μας να φροντίζουν και οι ίδιοι για τη διατήρηση της καλής εικόνας και τον καθαρισμό των μνημάτων των αγαπημένων τους, ώστε να παραμείνουν οι χώροι καθαροί όπως ακριβώς τους αρμόζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.