Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

6 Κρούσματα κορονοϊού στη Γραβιά-Έκλεισε το Λύκειο Γραβιάς

Μετά από τα self tests που έγιναν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων της Γραβιάς βρέθηκαν 2 μαθητές θετικοί στον κορονοϊό.
Αμέσως οι γονείς και γενικότερα το στενό περιβάλλον των μαθητών, αφού τέθηκαν σε καραντίνα, προέβησαν σε ελέγχους στην Άμφισσα και στην Αμφίκλεια όπου διαπιστώθηκαν 2 γονείς και 2 φοιτητές θετικοί ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων.
Σύνολο διαπιστωμένων κρουσμάτων από την Κυριακή έως σήμερα 6 στη Γραβιά.
Να σημειωθεί ότι επειδή ο ένας μαθητής που βρέθηκε θετικός βοηθούσε στην εκκλησία ο Ιερέας και οι υπόλοιποι της εκκλησίας τέθηκαν και αυτοί σε καραντίνα κει υπεβλήθησαν σε ελέγχους. Ο Ιερέας μετά από τον μοριακό έλεγχο βρέθηκε αρνητικός.
Για προληπτικούς λόγους όλες οι λειτουργίες της εκκλησίας μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών .
Εν αναμονή και των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, από τους ελέγχους, ενημερώνονται οι κάτοικοι ότι την ερχόμενη Τρίτη 20 Απριλίου, η Κινητή Ομάδα Υγείας Φωκίδας του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών θα βρίσκεται στη Γραβιά για να διενεργήσει rapid tests

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 1757/15.04.2021 απόφασης της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας με την οποία αναστάλθηκε η λειτουργία Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Γραβιάς, λόγω κρούσματος κορωνοϊού SARS-CoV-2 (COVID-19), η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δελφών προέβη άμεσα στην απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος.
Η συγκεκριμένη σχολική μονάδα θα παραμείνει κλειστή για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών, από 15-4-2021 έως και 25-04-2021. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.