Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Αμφίκλεια: Σε ηλεκτροπληξία φαίνεται να οφείλεται η μοιραία πτώση του 62χρονου

Σε ηλεκτροπληξία φαίνεται να οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η πτώση του 62χρονου άνδρα στην Αμφίκλεια, ο οποίος παρέμεινε αβοήθητος για αρκετές ώρες στη βεράντα του ισογείου του σπιτιού και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο κέντρο Υγείας της περιοχής.
Το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14.04.2021) έχει βυθίσει στη θλίψη τους συγγενείς αλλά και τους κατοίκους της κωμόπολης της Φθιώτιδας. Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο, με τον οποίο χάθηκε ο 62χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o άνδρας τους χειμερινούς μήνες έμενε μαζί με την οικογένεια του στην Αθήνα, και από την Άνοιξη έως τα τέλη Φθινοπώρου μετέβαινε στο πατρικό του σπίτι, στην Αμφίκλεια. Αυτές τις ημέρες είχε πάει στην κωμόπολη της Φθιώτιδας, προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες, καθώς ασχολούνταν και με αγροτικά προϊόντα.
“Μίλησε” η κάμερα ασφαλείας
Το βράδυ της Τετάρτης ανέβηκε σε μια σκάλα προκειμένου να αλλάξει μια λάμπα στην βεράντα του ισογείου του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής, έπεσε στο έδαφος. “Πήγε να αλλάξει μια λάμπα και έπεσε από ό,τι μου είπαν οι αστυνομικοί. Δεν πρόκειται για κάποια εγκληματική ενέργεια. Όταν ήρθε σε εμάς ζούσε, αλλά ήταν σε κωματώδη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου τελικά εξέπνευσε” λέει στο newsit.gr, o διευθυντής του Κέντρου Υγείας της Αμφίκλεια, κ. Λεπενός.
Μάλιστα υπάρχει και οπτικό υλικό κατά τη στιγμή που το ρεύμα φαίνεται να χτυπά τον άνδρα και να τον ρίχνει κάτω από τη σκάλα. Στο σημείο ο 62χρονος είχε τοποθετημένη μια κάμερα ασφαλείας, το καταγραφικό της οποίας αποτύπωσε το τι ακριβώς συνέβη. Την ώρα που ο άτυχος άνδρας άλλαζε την λάμπα στη βεράντα του ισογείου του σπιτιού, ξαφνικά η εικόνα μαύρισε, γεγονός που φανερώνει ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα με την τάση του ρεύματος.
Στο σπίτι εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν κανένας άλλος, εκτός από τον 62χρονο άνδρα, καθώς η σύζυγος του και το παιδί του ήταν στην Αθήνα. Έτσι το προχωρημένο της ώρας, αλλά και οι απουσία ανθρώπων σε κοντινή απόσταση, ήταν οι λόγοι που δεν έγινε αντιληπτή από κάποιους η πτώση του και ο σοβαρός τραυματισμός του. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.