Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφικλείας: Κάλυψη 2 θέσεων εργασίας με απόσπαση εκπαιδευτικών

Γνωστοποίηση  7-4-2021
Γνωστοποιείται απ` την Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφικλείας ότι, προκειμένου να καλυφτούν από 1ης Σεπτεμβρίου 2021 δυο θέσεις εργασίας με απόσπαση εκπαιδευτικών, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί όλων ανεξαιρέτως των βαθμίδων θα πρέπει να προετοιμάσουν την αίτησή τους την οποία και θα υποβάλουν αρμοδίως. Ο ακριβής χρόνος εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα προσδιοριστεί οριστικά και θα ανακοινωθεί απ` το αρμόδιο Υπουργείο εντός των επόμενων λίγων ημερών .
Όσοι εκ των εκπαιδευτικών , πριν αποφασίσουν , επιθυμούν μια καλύτερη ενημέρωσή τους σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας ή και άλλα ενδεχόμενα ερώτημα , μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Προϊστάμενο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης κύριο Αθανάσιο Κουμπούρη , ή την κυρία Ουζούνη -Ξηρομερίτη Νικολέτα .
Με χαρά θα θέλαμε να τους φανούμε χρήσιμοι.
Για  την σχετική ενημέρωση και οποιαδήποτε διευκρίνιση και λοιπές πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι ή οι εκπρόσωποί τους , μπορούν να τηλεφωνούν στην έδρα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης που στεγάζεται στον πρώτο όροφο του ‘’Παπακώστειου‘’ Πνευματικού Κέντρου επί της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως- ( 25ης Μαρτίου ) στην Αμφίκλεια, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 9.30πμ έως και 2.30μμ στο τηλέφωνο 22340.29033 . Επίσης και στο 6945553266 όλες τις ημέρες και ώρες . 
  Για την Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφικλείας
Ο  Προϊστάμενος                                    Η  Πρόεδρος   
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ        ΕΛΕΝΗ  ΜΠΕΣΙΟΥ – ΚΑΡΟΥΜΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.