Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στον 2ο Ορεινό Αγώνα "Λίμνη Νευρόπολη 2021"

O Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοχωριτών Δωριέων και η Κοινότητα του Παλαιοχωρίου Δωριέων, σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ Αμφίκλειας, έχουν τη χαρά να σας ενημερώσουν ότι ο 2ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Λίμνη Νευρόπολη 2021» που θα πραγματοποιηθεί στο όρος Καλλίδρομο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, ολοκλήρωσε τις εγγραφές του. Οι συμμετοχές ξεπερνούν κάθε προσδοκία και 300 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχουν στον αγώνα πιάνοντας την οροφή του στόχου των δύο διαδρομών.
Ο ορεινός αγώνας «Λίμνη Νευρόπολη 2021» περιλαμβάνει δύο διαδρομές:
· τον Ημιμαραθώνιο 21,1 χλμ με ώρα έναρξης 09:30 π.μ, και
· τον αγώνα 10 χλμ. με ώρα έναρξης 10:00 π.μ
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 με αφετηρία και τερματισμό το κέντρο του Παλαιοχωρίου, τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται. Συμμετέχει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου.
Στόχος μας είναι η προώθηση του αθλητισμού, η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση για την προστασία του.
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.