Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΤΟΣΥΝ Αμφίκλειας & ΑΣ Διόνυσος-Δημιούργησαν 4 διαδρομές Στίβου μήκους 100 μέτρων στο ΓΕΛ Αμφίκλειας


O Τοπικός Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας βοήθησε σε ακόμα ένα έργο που πραγματοποιήθηκε στον τόπο μας, σε συνεργασία με τον Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας.
Δημιουργία τεσσάρων (4) διαδρομών Στίβου μήκους 100 μέτρων, στον Περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμφίκλειας.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!
#tosynamfikleias #ΤοΣυΝΑμφίκλειας #ΑΣΔιόνυσος #Στίβος

1 σχόλιο:

  1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Μπράβο στους δυο συλλόγους , τα Διοικητικά τους Συμβούλια , τα μέλη τους και οποιονδήποτε άλλον συμμετείχε και βοήθησε ώστε να οριστεί και να δημιουργηθεί χρωματικά αυτός ο μικρός στίβος . Που εξ` όσων αντιλαμβάνομαι δεν είναι ένα έργο αισθητικής παρέμβασης , αλλά ουσιαστικά ένα ακόμη χρειαζούμενο «λιθάρι» στη γερή θεμελίωση που επιχειρείται τού τμήματος στίβου τού «ΔΙΟΝΥΣΟΥ». Μπορεί εμείς οι παλιότεροι να μην υπήρξαμε δυστυχώς προνοητικοί όταν θα έπρεπε , αλλά τουλάχιστον εσείς οι νεώτεροι αποδεικνύεστε πιο ευφάνταστοι , δημιουργικοί και αποτελεσματικοί , αξιοποιώντας έστω και τα ελάχιστα αυτά περιθώρια εκμετάλλευσης χώρου που ατυχώς η δική μας απρονοησία σάς επέτρεψε, ώστε απ` το σχεδόν τίποτα ή το ελάχιστο δυνατόν , να ‘στήσετε’ ένα ακόμη εργαλείο της αθλητικής σας προσπάθειας στον κλασικό αθλητισμό που τόσο έλλειπε απ` την περιοχή . Είχαμε επισημάνει προ καιρού ( γράφοντας κάτι σχετικό ), αυτό το έλλειμμα, επισημαίνοντας τότε εμφατικά και την αβλεψία η οποία μάς βαρύνει , όμως είναι αργά ώστε να διορθωθεί πλέον αποτελεσματικά , μιάς και «φροντίσαμε» να ακυρώσουμε κάθε δυνατότητα σε Δημοτικούς χώρους που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τώρα καλύπτοντας αρτιότερα τις ανάγκες τής νέας αυτής αξιόλογης πρωτοβουλία σας στον τομέα των αθλημάτων στίβου . Όπως και νάναι όμως , η εκμετάλλευση και των ελάχιστων αυτών περιθωρίων προσφερόμενου χώρου απ τη μεριά σας , δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένδειξη και δημιουργική έκφραση της αγάπης σας , της πίστης σας και της προσήλωσης που επιδεικνύεται στο όραμά σας . Νεαροί συμπατριώτες σάς ζηλεύω …… και σας επαινώ . Σας ευχαριστούμε όλοι μας για όσα κάνετε . Να είστε γεροί και δυνατοί και πάντα δημιουργικοί και πρωτοπόροι . Δώστε στις τοπικές μας κοινωνίες ότι περισσότερο μπορείτε και να είστε βέβαιοι πως η προσφορά σας θα σάς επιστραφεί ως ευλογία. ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.