Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού κατά της Covid-19 στον Δήμο μας

Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού κατά της Covid-19 στον Δήμο μας!
Στα πλαίσια του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας, που αποσκοπεί στην εμβολιαστική κάλυψη των δημοτών στον τόπο διαμονής τους χωρίς ταλαιπωρία, μετακινήσεις και χρόνο αναμονής και σε συνεργασία με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθούν στις Κοινότητες Ελάτειας και Ζελίου εμβολιασμοί από κινητή μονάδα.
Το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού της 5ης Υ.Πε., η οποία θα πλαισιώνεται από Ιατρό και Νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας και Αταλάντης, έχει ως εξής:
-Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09:00 έως 15:00 η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο Ζέλι.
-Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09:00 έως 15:00 η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην Ελάτεια.

Οι εμβολιασμοί θα γίνουν με το εμβόλιο mRNA της Pfizer και οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν είτε για την 1η δόση είτε για να ολοκληρώσουν τη 2η ή και 3η δόση, εάν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή σε ηλικίες για τις οποίες έχει ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα εμβολιασμού. Όσοι δημότες επιθυμούν να εμβολιαστούν θα πρέπει να έχουν μαζί τον αριθμό ΑΜΚΑ τους και να τηρήσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.
Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε δράση που στοχεύει στην προστασία αλλά και διευκόλυνση των δημοτών! Δεδομένου ότι η επιδημιολογική εικόνα τόσο της χώρας όσο και του Δήμου παραμένει ανησυχητική, ας συμβάλουμε όλοι μας στην προάσπιση της δημόσιας υγείας και στην αντιμετώπιση της πανδημίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.