Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Απογραφή 2021:Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας-Μείωση πληθυσμού κατά 2.541 άτομα

Η επίσημη απογραφή του πληθυσμού δόθηκε σήμερα 19 Ιουλίου 2022 στη δημοσιότητα και όπως αναμενόταν επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για το δημογραφικό της χώρας.
Η μείωση του πληθυσμού άγγιξε το 3,5% με τελικό αριθμό 10.432.481 κατοίκους.
Δυστυχώς αυτή η μείωση αποτυπώνεται πιο έντονα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας, όπου ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 12,94%!
Η μεγαλύτερη μείωση ποσοτικά κι αριθμητικά αποτυπώνεται στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας με 23.3% και ακολουθεί ο Δήμος Μακρακώμης και ο Δήμος Δομοκού.
Ο Δήμος Λαμιέων μειώθηκε σε πληθυσμό κατά 8.843 κατοίκους, ενώ μονοψήφιο ποσοστό μείωσης είχαν οι δήμοι Λοκρών και Καμένων Βούρλων.
Ανάλογη σε ποσοστό και άρα και αριθμητικά και μάλλον ακόμη μεγαλύτερη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας ότι είναι και η μείωση του πληθυσμού που απογράφηκε τελικά της πόλης της Αμφίκλειας. Τα στοιχεία που αναμένεται να ανακοινωθούν θα είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για όλους μας. 
Και φυσικά είχαμε ήδη από τις 10/1/2022 προειδοποιήσει έγκαιρα τους αναγνώστες μας για τον κίνδυνο που υπήρχε καθώς φαινόταν ότι δεν υπήρχε διάθεση για να απογραφούν οι ετεροδημότες ή ακόμη και μόνιμοι κάτοικοι της πόλης μας στην απογραφή που έγινε......Αλλά δυστυχώς δεν εισακουσθήκαμε.

1 σχόλιο:

  1. γεια σε όλους


    Σας εγγυώμαι ότι έλαβα το δάνειο μόλις την περασμένη εβδομάδα και χάρη σε αυτά τα χρήματα, μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Είναι αλήθεια ότι συμφώνησα να πληρώσω για τα χρήματα και όχι άσχημα από τους άλλους απατεώνες. Αν θέλεις να κάνεις το δάνειο, σε συμβουλεύω και σε καθοδηγώ σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα απογοητευτείς.
    Το οικονομικό σας τραύμα έχει πλέον τελειώσει,



    Email: financeluis@gmail.com



    τηλεγράφημα: https://t.me/servicioluis



    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.