Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Θέσεις εργασίας στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Την πρόσληψη, ενός (1) Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2023-2024, ανακοίνωσε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@dimos-amfiklias-elatias.gr).Σε περίπτωση αδυναμίας κατάθεσης με ηλεκτρονικό τρόπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους και στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δημοτικού καταστήματος Κάτω Τιθορέας (Κηφισού 30 , Κάτω Τιθορέα, Φθιώτιδα).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει απ' την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Περισσότερα ΕΔΩ.
Επίσης, υπάρχει πρόσκληση για μία (1) θέση υδρονομέα άρδευσης. Κατάθεση αιτήσεων από 16/4/24 έως και την 22/04/2024 στο Πρωτόκολλο του Δήμου που εδρεύει επί της οδού: Κηφισού 30, Κάτω Τιθορέα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η αρδευτική περίοδος έχει οριστεί από 1η Μαΐου 2024 έως 1η Νοεμβρίου 2024.
Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.