Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ένταξη του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στο WiFi4GR

Στο έργο "WiFi4GR - Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο" του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης εντάχθηκε ο Δήμος μας, μετά την έγκριση σχετικού μνημονίου συνεργασίας. 
Με την υλοποίηση του έργου - εντός του επόμενου μήνα - τέσσερις (4) υπαίθριοι και δημόσιοι χώροι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας με μεγάλη επισκεψιμότητα, θα γίνουν σημεία δωρεάν και γρήγορης ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wifi - Hotspots).
Τα εν λόγω σημεία θα δημιουργηθούν:
▫ Στην κεντρική πλατεία Ελάτειας και στον πεζόδρομο
▫ Στην κεντρική πλατεία Κάτω Τιθορέας
▫ Στην κεντρική πλατεία Τιθορέας
και θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα σημεία, από προηγούμενο πρόγραμμα, της κεντρικής πλατείας Αμφίκλειας και της οδού Ευταξία.
Ζούμε στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης και οφείλουμε να μετατρέψουμε τον Δήμο μας σε λειτουργικό και "έξυπνο", ακολουθώντας τις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Στόχος μας η σταδιακή επέκταση του έργου και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες, ώστε όλοι οι δημότες μας να έχουν ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.