Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Τουρνουα Σκάκι στο ΓΕλ Αμφίκλειας

Με έκδηλο ενδιαφέρον και έντονο ενθουσιασμό υιοθετήθηκε τόσο από τις μαθήτριες και τους μαθητές όσο και από τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου η ιδέα για τη διοργάνωση ενός μίνι εσωτερικού τουρνουά σκακιού στο Λύκειό μας. 
Πρόκειται για ένα πνευματικό παιχνίδι που ενισχύει τη μνήμη, καλλιεργεί δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, εξασκεί το μυαλό στον σχεδιασμό κινήσεων, εκπαιδεύει τον συμμετέχοντα να είναι συγκεντρωμένος και προσεκτικός. Έτσι κατά το τελευταίο διάστημα των μαθημάτων 15 μαθήτριες και μαθητές και 7 εκπαιδευτικοί συναντιούνται μπροστά στη σκακιέρα στην πορεία για την ανάδειξη του Master της σκακιέρας του Λυκείου μας! 
Καλή τύχη σε όλες τις συμμετέχουσες και όλους τους συμμετέχοντες! Η δράση αγκαλιάστηκε από μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς ως μία δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων στο σχολείο. Μετά το Πάσχα θα ολοκληρωθεί η δράση και θα έχουμε τα αποτελέσματα. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.